Over onze events

BrandedU is ooit begonnen als een reeks van 4 seminars. Inmiddels doen we veel meer events en onderscheiden onze events zich door sisterhood, openheid, een safe space waar vrouwen zichzelf kunnen zijn en zoals een deelnemer het omschreef: “Aan het eind van de dag ging ik naar huis met een gevoel alsof ik 3 Red Bulls had gedronken. Wat een energie!”

Dit zijn onze events in 2018:

E-course face to face edition

Met de unieke online cursus personal branding ontdek je wie je bent, waar je heen wilt en hoe je je talenten optimaal inzet. Het bestaat uit 4 modules, met daarin 10 lessen, en zit vol met videolessen, oefeningen en inspirerende opdrachten. De face to face editie werkt net als een intervisie. Dus vind jij het moeilijk om de e-course helemaal alleen te volgen? Wil je graag direct feedback van gelijkgestemde vrouwen met dezelfde ambities? No problem, daar is dit voor! 1 keer per kwartaal is er de mogelijkheid om de e-course in een groep van max. 10 vrouwen onder begeleiding van personal branding coach Nancy Poleon te volgen. In 2018 starten wij op 30 januari (uitverkocht), 10 april en 16 oktober.

Personal Branding Seminars

Ben je er klaar voor om hoger op de carrièreladder te klimmen? Wil je eindelijk je ambities en dromen waarmaken? En wil je je talenten inzetten waar ze voor bedoeld zijn?

Neem dan deel aan ‘Path to successful branding’. Dit inspirerende zelfontplooiingsprogramma bestaat uit 2 uitdagende seminars, waarin real life models de geheimen van hun succes delen. Deze vrouwen ontwikkelden zich stuk voor stuk tot de ‘go to person’ in hun vakgebied. In de bijbehorende workshops geven ze je handvatten om hun lessons learned toe te passen in je eigen leven. We inspireren je niet alleen, maar geven je ook middelen waarmee je zichtbaar wordt. Aan het einde van het programma heb je je Personal Branding Statement geformuleerd.

Renew Yourself Week

“Er is niets leuker dan een leven leiden dat zich continue ontwikkelt. Stilstaan is niet weten wat, hoe of waarmee je verder kunt. En dat is eng, daar word je bang van en angst is een slechte raadgever. Dat is waar deze week over gaat. Hoe kun je die ontwikkeling en spanning weer opzoeken?

Vijf jaar geleden begon ik voor mezelf. Ik wist niet precies wat ik ging doen, maar ik wist wel dat ik inmiddels de capaciteiten had ontwikkeld om anderen iets van mijn werkervaring mee te geven. BrandedU is daar het resultaat van. Maar nu. Hoe ga ik nu verder, kan ik mijn carrière herpakken en ga ik van een rups weer naar een vlinder? Hoe ga ik gefocust mijn volgende stappen maken? Welke carrièredoelen heb ik nu eigenlijk?

Wat ik wil met Renew Yourself Week is mezelf en andere vrouwen uitdagen om weer stappen te maken. Ik wil weer vooruit. Want elke keer als ik mezelf renew en dus ontwikkel, voel ik me levendig, vol energie en weet ik dat ik alle uitdagingen aan kan. Dit komt omdat ik het leven vanuit een ander perspectief kan zien, doordat ik me dan rijk en geïnspireerd voel en daarom weet dat ik mijn doelen wel kan behalen. Is dit herkenbaar? Wil je ook weer worden wie je bedoeld bent om te zijn?  Schrijf je dan nu in op deze pagina. Hier lees je meer info over het complete programma. We gaan weer ROCKEN in Andalusia!

Free Personal Branding Info Masterclass

Hoe word je zichtbaarder zodat potentiële klanten of werkgevers weten dat ze JOU moeten hebben? Waarom lukt het sommige vrouwen wel om carrière te maken en hoe kun jij tot deze groep behoren? Personal Branding en Career expert Nancy Poleon vertelt alles over haar BrandedU Personal Branding programma’s en geeft een paar korte persoonlijke een op een advies sessies. Nieuwe data in 2018 zijn bekend: 18 maart en 23 september van 13.00-14.30 uur en van 16.00-17.30 uur. Investeer in jezelf en schrijf je hier nu gratis in voor de eerstvolgende sessie op 18 maart!

High Tea

BrandedU en Harper’s BAZAAR hebben de handen ineen geslagen. Harper’s Bazaar network academy in samenwerking met BrandedU is een warme sisterhood voor ambitieuze vrouwen. Samen gaan wij nóg meer vrouwen zoals jij inspireren, verbinden, motiveren en je helpen bij het verwezenlijken van je dromen. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes ontmoet je andere talentvolle vrouwen. Daarnaast leer je via onze masterclass de belangrijkste elementen voor het neerzetten van je eigen personal brand, zodat jij ook met jouw unieke talent kunt shinen! De nieuwe High Tea vindt op 24 juni 2018 plaats.