I am just a girl

“‘Cause I’m just a girl I’d rather not be
‘Cause they won’t let me drive late at night
Oh I’m just a girl guess I’m some kind of freak
‘Cause they all sit and stare with their eyes
Oh I’m just a girl take a good look at me
Just your typical prototype
Oh, I’ve had it up to here!”

Yeah! Dat was wat Evelien Hölsken dacht toen ze 9 jaar geleden Free a Girl oprichtte.

Ze raakte geïnspireerd toen ze een artikel las in een Haarlems dagblad over kinderprostitutie in India. En ze zei: genoeg is genoeg. Nu 9 jaar later heeft haar organisatie meer dan 4000 meisjes in Azië bevrijd. Als Evelien me verhalen vertelt huilt ze niet, en het zijn moeilijk verhalen, maar ze lijkt vastbesloten. Waarom? Omdat ze weet dat zaken kunnen veranderen en door het ondernemen van actie kunnen we deze meisjes een ander leven geven. Ze heeft zelfs trainingsprogramma’s voor de meisjes opgericht voor het aanleren van verschillende vaardigheden. Dit is niet zomaar een goed doel. Dit is een organisatie met een plan om meisjes te helpen die het slachtoffer zijn geworden van kinderprostitutie. Een organisatie die de meisje bevrijdt, die helpt bij het voorkomen en die de meisjes opleidt.

Maar Evelien heeft onze hulp nodig. Ze heeft me vriendelijke gevraagd je op weg te helpen.

Hoe?
Om aandacht te vragen en geld in te zamelen, vraagt Free a Girl jaarlijks mensen (voorheen vooral celebrities) om zichzelf 12 uur lang op te sluiten, zodat ze de wereld kunnen laten zien wat deze jonge meisjes moeten doorstaan. We hebben het erover gehad om meerdere mensen te betrekken en zakenvrouwen zoals jij bereiken een groot bewustzijn en bereidheid om mensen te helpen.

Dus ben jij bereid om jezelf op de sluiten om te laten zien hoe slecht en wreed de daad is voor deze jonge meisjes? Ben jij bereid om ons te helpen geld in te zamelen voor Free a Girl, zodat meer meisjes bevrijd kunnen worden uit de kinderprostitutie?!

Mail dan nu naar info@brandedu.nl de tekst: I AM IN, ENOUGH IS ENOUGH! Je vindt meer informatie op https://www.lockmeup.nl.

Omdat wij met elkaar verbonden zijn, hoop ik echt dat je ons wil helpen met het helpen van deze meisjes. We laten de wereld zien wat een echte sisterhood is.

XOXO,

Nancy