Free Renew Yourself Info Masterclass

Wanneer krijg je nou de tijd om even echt en alleen op jezelf te focussen? Om even naar binnen te keren en voor jezelf duidelijk te maken waar je heen wilt?

Iedereen heeft af en toe een energieboost nodig. Een vernieuwd perspectief. Een manier om echt uit je comfort zone te stappen en niet veilig in de dagelijkse sleur te blijven hangen. Wil je meer uit jezelf halen, op zoek gaan naar wat je nou écht wilt, of heb je behoefte aan vernieuwde energie omdat je vast zit? Zet de eerste stap en kom naar de gratis Renew Yourself info Masterclass.

Tijdens Renew Yourself Week, van 14 tot 20 mei, ga je een week lang met een groep ambitieuze vrouwen, onder begeleiding van 5 experts, werken aan jezelf en je carrière op een prachtige locatie in Andalusië. Sounds good? Op 25 maart, tussen 11:00 en 12:30 uur, vindt de Renew Yourself info masterclass plaats: waarin we je laten ervaren wat de Renew Yourself Week inhoudt. Meld je gratis aan, er zijn slechts 25 plekken beschikbaar.

Renew Yourself week is hét retreat voor vrouwen die…
  • Op zoek zijn naar de juiste balans van rust, werken aan jezelf en connecties maken met gelijkgestemde vrouwen.
  • Open staan voor dagelijkse begeleiding door de beste vrouwelijk experts, die klaarstaan om jou te inspireren en te coachen
  • Samen met ons op ontdekkingsreis naar zichzelf willen gaan: waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kan je daar komen?
  • Terug willen komen met vernieuwde inzichten, hands-on tools en nieuwe energie.

Wil jij de tijd kunnen nemen om antwoorden te krijgen op vragen over jezelf en je carrière? Kom naar de infodag op 25 maart waar we je laten ervaren wat de week inhoudt. Meld je aan via onderstaande button. Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar. Wil jij hierbij zijn? Vul het formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht of jij één van de deelnemers bent.

Venessa: “Als ik dit niet had gedaan, dan had ik niet de volgende stap in mijn leven had kunnen maken. Ik denk dat ik dit echt nodig had. Ik raad het iedereen aan die de volgende stap in hun leven wil maken.”

Michaela : “Ik heb echt het gevoel dat dat wat ik geleerd heb, dat ik daar echt wat mee kan in de toekomst en ik denk dat ik beter weet wat ik wil in de toekomst.”

Experts die de week aanwezig zijn:

Daphne Feller, eigenaar BrainExplainers
Doel: hoe kun je een positieve mindset ontwikkelen om je doelen te bereiken?

Raquel van Oijen, mede-eigenaar De Teamverbinders
Doel: Je doel & visie verhelderen en articuleren.

Nancy Poleon, Founder BrandedU
Doel: Je bouwt jouw authentieke personal brand story.

Cammy May Tran, Yoga
Doel: Je dichter bij je authentieke zelf brengen door middel van yoga en mindfulness

Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar. Meld je snel aan via onderstaande button.

Tijd: 11.00 – 12.30
Locatie: Corendon Vitality Hotel, Amsterdam