Maak je dromen en ambities waar met de
ONLINE CURSUS PERSONAL BRANDING

Het online personal branding programma is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze vrouwen en ondernemers, die hun tijd en talenten optimaal willen benutten. En die succesvol willen zijn. In hun carrière of in hun leven. Ontwikkel jezelf met deze cursus tot een authentiek merk, en maak je dromen en ambities waar. Op de tijd en plaats die jou het beste uitkomt! Liever in termijnen betalen of later beginnen met betalen? Dat kan! Er zijn dus geen excuses meer om niet aan je eigen ontwikkeling te werken!

“Ik help vrouwen zodat zij kunnen shinen! Hier krijg je de juiste tools om jouw rock ’n roll persoonlijk merk te bouwen. Het gaat rocken, dat beloof ik je!”

Nancy Poleon

 

Na het volgen van deze online cursus:

Weten mensen dat ze jou moeten hebben,
omdat jij zelf bepaalt hoe je gezien wordt

Bereik je sneller je doelen,
omdat je prioriteiten stelt en focust

Creëer je meer kansen voor jezelf,
omdat je als netwerkexpert weet hoe je goede relaties aangaat

Bouw je een stevige expert-status op,
omdat je jezelf geweldig presenteert

Ben je succesvoller,
doordat je zichtbaar bent op Social Media

Maak je je dromen en ambities waar,
omdat je weet waar je heen wilt, en je je talenten ten volle benut

Ben jij een…

– Ambitieuze vrouw, die meer uit haar carrière wil halen?
– Ondernemer, die beter zichtbaar wil zijn, en zich wil onderscheiden?
– Talentvolle vrouw, die promotie wil maken?
– Creatieveling (zoals een schilder, kunstenaar, artiest, schrijver), die zichzelf beter wil positioneren?
– Gepassioneerde vrouw, die haar dromen en ambities wil waarmaken?

Zoek dan niet verder, maar volg de online cursus personal branding. In slechts 1 maand tijd krijg je tips en tools om jouw doelen te behalen. Waarom? Omdat er niemand is zoals jij.

Ontwikkel je tot een persoonlijk merk

Als je jezelf ontwikkelt tot een persoonlijk merk, weten mensen waarom ze jou moeten hebben. Ze benaderen je om jouw talenten en om wat jou uniek maakt. En daarmee word jij gevraagd en gewild. Wil je er dus toe doen? Dan moet je zichtbaar zijn en boven het maaiveld uitsteken. Ik ga je daarmee helpen.

Online cursus met lessen van succesvolle vrouwen

Met de unieke online cursus personal branding ontdek je wie je bent, waar je heen wilt en hoe je je talenten optimaal inzet. Het programma bestaat uit 4 modules, met daarin 10 lessen, en zit vol met videolessen, oefeningen en inspirerende opdrachten. In een aantal masterclasses delen inspirerende vrouwen hun lessen op het gebied van personal branding. Aan het einde van het online programma heb je jouw personal brand statement gedefinieerd en weet je hoe je het voor je kunt laten werken!

Online cursus Face to Face editie

Vind jij het moeilijk om de e-course helemaal alleen te volgen? Wil je graag direct feedback van gelijkgestemde vrouwen met dezelfde ambities? No problem! We hebben sinds kort 1 keer per kwartaal de mogelijkheid om de cursus in een groep van max. 10 vrouwen onder begeleiding van personal branding coach Nancy Poleon te volgen. In 2018 starten wij op 30 januari (uitverkocht), 8 april, 31 juli en 16 oktober. Vier weken lang bespreken we de 4 modules van 19.00 – 21.00 uur met elkaar in groepsverband. Je krijgt hierbij de kans om de cursus in één maand af te ronden, hebt elke week een stok achter de deur om je huiswerk te moeten maken en bouwt sneller aan je personal brand. Wanneer je meedoet start je de week ervoor met je e-course opdrachten. Er is echt werkelijk geen excuus om niet te werken aan jouw personal brand!

JA, IK WIL DIE CURSUS VOLGEN!

Ben je Lid van de Network Academy? Koop hier met 10% korting jouw kaartje voor de e-course. 
Betaalt je baas? Dan zijn de bovenstaande bedragen ex btw. Mail ons op info@BrandedU.nl voor een factuur.

Je leert het beste van andere vrouwen. In de online masterclasses delen verschillende succesvolle vrouwen hun lessen en ervaringen. Deze vrouwen gaan je inspireren:

Leer van real life models

Tilly Kesting

Tilly Kesting is diversity expert in hart en nieren. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring bij bedrijven zoals EY en Direction achter de rug en zet zich nu als trainer en consultant in voor dit onderwerp. Meer info op pifiti.nl

Willa Stoutenbeek

W. Green (1982) is een duurzaam Communicatie & Branding bureau dat zich specialiseert op het gebied van lifestyle en fashion. Willa Stoutenbeek, oprichter van W.Green, heeft een voorliefde voor zowel fashion als duurzaamheid en heeft de grote ambitie om de fashionindustrie schoner te maken op een stijlvolle en hoogwaardige manier.

Nannette Looise

Nannette Looise (1974) is modeontwerper voor diverse merken zoals Tommy Hilfiger en Shoeby, maar ook een zeer ervaren styliste en heeft haar eigen styling bedrijf: ThinkiN StyLe. Ze weet als geen andere wat ‘branding’ betekent en met haar creatieve benadering maakt ze van Style een persoonlijke beleving.

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies is blogcoach en helpt mensen met online personal branding via blogs en social media. Ze geeft workshops over Instagram marketing en presentaties over social influencers. Daarnaast blogt ze over digitale content ontwikkelingen op Frankwatching en haar eigen blog justK. In juni is haar boekje Instagram marketing i.s.m Frankwatching uitgekomen.

Amanda Rijff

Amanda Rijff is een make-up & beauty expert met een specialiteit genaamd ‘the Flawless Face’. Ze heeft een duidelijk beeld met betrekking tot make-up en schoonheidsfoutjes die nog steeds gemaakt worden op de internationale markt. Lang geleden werd Amanda verliefd op hoge kwaliteits make-up en beautyproducten, want als het erop aan komt, wie wil er niet fris en stralend uitzien?

Buffi Duberman

Buffi Duberman is geboren in New York en is al meer dan de helft van haar leven bezig om mensen te coachen in het goed gebruik van de Engelse taal. In de afgelopen 15 jaar heeft ze naam gemaakt als dé Engelse coach van CEO’s, muzikanten en politici.

Het BrandedU online programma heeft me meer inzichten gegeven en is een toegevoegde waarde voor elke ambitieuze vrouw!”
Astrid Rose

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat personal branding gaat over wie je bent als een persoon en de personen die je leert kennen en de persoonlijke connectie die je met hen hebt.”
Angela Barendregt

Over Nancy Poleon

Beste marketeer, Muziek Manager van het jaar, Viva 400
BrandedU oprichtster Nancy Poleon werd in 2002 door het Nederlandse tijdschrift uitgeroepen tot een van de beste marketeers van Nederland. In hetzelfde lijstje stonden ook de mannen die Senseo succesvol hadden gelanceerd. De reden voor de nominatie was dat ze de muziekgroep K3 in Nederland groot had gemaakt. Ook werd ze verkozen tot Beste Nederlands Muziek Manager van het jaar in 2010, en nomineerde de Viva 400 vrouw haar 2x.

Groei is het ultieme middel voor geluk
Nancy werkte tijdens haar carrière in de muziekbusiness (bij een beroemd platenlabel en als muziekmanager) met de meest authentieke brandbuilders, namelijk artiesten. Ze wil niets liever dan deze learnings uit de entertainmentindustrie delen met andere vrouwen. Voor haar is groei het ultieme middel voor geluk.

What you focus on, expands
Met BrandedU creëert ze een sisterhood: ‘Vrouwen moeten altijd andere vrouwen verder helpen met hun carrière’. Haar favoriete gezegde is ‘what you focus on, expands’.

10 personal branding lessen die Nancy Poleon leerde van artiesten waar ze mee werkte

ONTVANG HIER DE GRATIS PODCAST

Werk aan een sterk persoonlijk merk

DOWNLOAD GRATIS DE 3-DELIGE VIDEO SERIE

Modules

De online masterclass personal branding is opgebouwd uit 4 modules, met in totaal 10 lessen.

MODULE 1: KEN JEZELF, WANT AUTHENTICITEIT VERKOOPT

1. Perceptie: Leer hoe anderen jou zien, en hoe dat jou remt om te krijgen wat je wilt. Bepaal hier ook hoe je gezien wilt worden – Met Nancy Poleon

2. Ontdoe jezelf van onbewust vooroordelen: Ontdek welke vooroordelen jouw carrière blokkeren – Met Tilly Kesting

3. Kernwaarden: Leer focussen door het stellen van prioriteiten – Met Nancy Poleon

MODULE 2: SCHRIJF JE PERSONAL BRAND STATEMENT EN VERTEL JOUW VERHAAL

4. Jouw unieke kwaliteiten: Ontdek wat jou uniek maakt en hoe je jouw verhaal kunt vertellen – Met Nancy Poleon en Willa Stoutenbeek

5. Je personal brand statement: Leer jouw personal brand statement verwoorden – Met Nancy Poleon

MODULE 3: BOUW AAN JE MERK

6. Positionering: Ontdek welke tools je nodig hebt om jezelf te onderscheiden – Met Nancy Poleon

7. Jouw verschijning telt: Krijg een make-up en kleding tutorial, met praktisch en effectief advies – Met Amanda Rijff en Nannette Looise

MODULE 4: MAAK JEZELF ZICHTBAAR

8. Netwerken: Leer hoe je moet netwerken, want zonder relaties kun je niet groeien – Met Nancy Poleon en Tilly Kesting

9. Presentaties: Leer hoe je jezelf succesvol kunt presenteren – Met Buffi Duberman

10. Online promotie: Maak je merk beter zichtbaar op LinkedIn en Facebook – Met Kirsten Jassies

STANDAARD E-COURSE

10 videolessen
10 worksheets
10 podcasts
E-mail support van Nancy Poleon
Meer dan 40 verwijzingen naar inspirerende video’s
Lidmaatschap van de VIP Facebookgroep
Op je eigen tempo


BESTEL NU
€ 605,-

incl. BTW

FACE TO FACE
E-COURSE

10 videolessen
10 worksheets
10 podcasts
Meer dan 40 verwijzingen naar inspirerende video’s
Lidmaatschap van de VIP Facebookgroep
4 dinsdagen achter elkaar 2 uur face to face coaching met een groep ambitieuze vrouwen o.b.v. Nancy Poleon. Schrijf je nu in voor de volgende editie die start op 29 juli 2018 (Summerschool).

Beschikbaar voor maximaal 10 vrouwen!

BESTEL NU
€ 1210,-*

incl. BTW

PLATINUM
E-COURSE

10 videolessen
10 worksheets
10 podcasts
E-mail support van Nancy Poleon
Meer dan 40 verwijzingen naar inspirerende video’s
Lidmaatschap van de VIP Facebookgroep
4 x 2 uur 1-op-1 coaching van Nancy Poleon
Na 3 maanden: 1 uur 1-op-1 coaching van Nancy Poleon


BESTEL NU
€ 2.999,-

incl. BTW

.

*Bring a Friend: samen leren is leuker dan alleen! Als je ook direct een vriendin inschrijft, krijgen jullie allebei € 100 korting! Jullie betalen dan dus € 1110 p.p. 

Network Academy: Ben je Lid van de Network Academy? Koop hier met 10% korting jouw kaartje voor de face-to-face e-course. 

Betaalt je baas? Dan zijn de bovenstaande bedragen ex btw. Mail ons op info@BrandedU.nl voor een factuur.

Schrijf je in voor maar € 605 of geef het cadeau

Gespreid betalen is mogelijk. Betaalt je baas? Dan zijn de bovenstaande bedragen ex btw. Mail ons op info@BrandedU.nl voor een factuur.

DOE MEE!

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden:

Ik neem graag deel aan de cursus, maar wil in maandelijkse termijnen betalen. Kan dat?
Ja dat is mogelijk! Je mag in 2 termijnen van € 302,50 betalen voor de Standaard e-course, in 5 termijnen van € 242 voor de Face to Face e-course en in 5 termijnen van € 599,80 of 10 termijnen van € 299,90 per maand voor de Platinum e-course. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Is de prijs inclusief BTW?
Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe betaal ik?
We accepteren betalingen via iDeal en PayPal. Je cursus wordt naar je toegestuurd wanneer de betaling is ontvangen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Je hebt ONBEPERKT toegang tot het cursusmateriaal. Wanneer je langer wilt doen over de cursus, is dat dus geen probleem.

Hoe ontvang ik mijn cursus?
Elke module en werkblad worden wekelijks naar je gemaild en online gepost op een speciale URL.

Kan ik na inschrijving ook later beginnen? En kan ik eindigen wanneer ik wil?
Ja, je kunt op elk gewenst moment beginnen en eindigen.

Kan ik wanneer ik wil beginnen?
Ja, je kan op elk moment nadat je de video hebt ontvangen beginnen.

Hoe vaak / wanneer krijg ik een module?
De eerste module wordt naar je gemaild zodra je bent gestart. Elke week krijg je een videolink naar de masterclass, samen met de worksheets.

Hoe vaak kan ik de video’s bekijken?
Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt, maar onthoud dat het een privé URL is. Het is niet toegestaan deze te delen of te kopiëren. Het is slim om elke les vaker te bekijken, en te pauzeren wanneer nodig, voor het maken van notities.

Hoeveel huiswerk kan ik verwachten?
Dat varieert per persoon, maar ga uit van ongeveer 1 tot 2 uur per week.

Ik heb de VIP cursus besteld – hoe ontvang ik mijn privé coaching sessie?
Stuur een e-mail naar info@brandedu.nl om een afspraak te maken met jouw coach naar keuze.

Ik heb problemen met inloggen. Wat nu?
Je logt in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord, die je hebt gebruikt bij de registratie voor de cursus. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Forgot Password’ op de inschrijfpagina om deze te resetten.

Kan ik de cursusmaterialen downloaden?
Alle cursus videos en materialen zijn alleen online beschikbaar op de cursus website. Het is wel mogelijk om de worksheets te downloaden maar niet om de videos te downloaden.

Hoe kan ik contact opnemen met BrandedU?
Stuur een e-mail naar info@brandedu.nl.

Schrijf je in voor maar € 605 of geef het cadeau

Gespreid betalen is mogelijk. Betaalt je baas? Dan zijn de bovenstaande bedragen ex btw. Mail ons op info@BrandedU.nl voor een factuur.

DOE MEE!