Sweet Dreams

“Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
I travel the world
And the seven seas,
Everybody’s looking for something”

Herinner je je The Eurythmics? En Annie Lennox? Zij werd een recordaantal van zes keer uitgeroepen tot ‘Best British Female Artist’ en ze werd ook ‘The Greatest White Soul Singer Alive’ genoemd. Maar waar ik zo van hield, was dat ze in de videoclip “Sweet Dreams (Are Made Of These)’ zo’n tof androgyn uiterlijk had en een mannenpak droeg terwijl ze met een stok zwaaide. Door zich op deze manier te presenteren maakte ze van zichzelf een merk én een begrip.

Ik dacht aan haar en aan dit nummer, omdat ik er gewoon zo van houd hoe fearless ze is.

Ze is niet bang om nieuwe dingen te proberen, ik bedoel maar…. Ze ging voor een solocarrière en ze verliet The Eurythmics op het hoogtepunt van hun succes! Ze moest iets nieuws proberen en ze begon aan nieuw hoofdstuk in haar leven waar ze meer zichzelf kon zijn en meer kon doen wat ze zelf wilde.

Ik begrijp dat. Soms moeten we onszelf pushen, zodat we meer bereiken en doen dan we nu doen.

Voor diegenen die zich zo voelen heb ik een GRATIS minicursus ontwikkeld: The Next Episode. Ik heb het sommigen al gestuurd afgelopen week. Dus als jij bij dat selecte gezelschap hoorde en nog geen contact met mij hebt gehad hierover, laat me dan weten wat je ervan vond!

Waarom deze minicursus?

Omdat het lente is en we allemaal wel kunnen beginnen aan een (innerlijke) voorjaarsschoonmaak en omdat Alicia Keys mij eens vertelde: “Change is good”. Ik geloof daarin. Maar het is ook moeilijk. Omdat echte verandering betekent dat je je patronen moet doorbreken en je moet ontdoen van je oude denkwijze. Dus het is een uitdaging, maar het kan ook leiden tot verbluffende resultaten. Door verandering ervaar je meer in het leven en uiteindelijk heb je dan gewoon meer plezier.

Ik heb grote veranderingen aangebracht. Eerder begeleidde ik artiesten in hun carrière, nu help ik ambitieuze vrouwen in hun carrière. Dit omdat we meer vrouwen aan de top nodig hebben. Ongelijkheid tussen mannen en vrouwen is nog steeds een grote kwestie en het is 2018. Dus ik heb mijzelf een opdracht gegeven dit jaar en dat is dat ik 1000 vrouwen wil helpen hun zichtbaarheid te vergroten, wat hun carrière ten goede komt. Want gelijkheid komt niet vanzelf! Dit is de inspiratie voor mijn personal branding minicursus.

Dus als je vooruit wilt, het glazen plafond wilt doorbreken zodat all jouw sisters en gelijkgestemden zich bij je kunnen voegen (als je er eenmaal bent); volg dan nu mijn cursus. Je hoeft je alleen maar hier aan te melden en kom in actie! Ik kan niet wachten om jullie de carrièrestappen te zien maken: ROCK jouw personal brand. We gaan ervoor!

“Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly, without claiming it, she stands up for all women.” — Maya Angelou

XOXO,

Nancy