We Are Family

“We are family
I got all my sisters with me”

Ken je Sister Sledge nog?! Vandaag draait het allemaal om International Women’s Day Summit! Ik wil dat we op 6 maart als sisters samenkomen! En guess what? Het event wordt in het Engels gehouden, dus iedereen kan erbij zijn! 

Waarom?

Zakenvrouwen hebben dezelfde uitdaging and kansen als mannen, maar zij hebben niet de netwerken, de rolmodellen en mindset. Om deze reden bestaat onze Network Academy. Ik wil er persoonlijk voor zorgen om meer vrouwen aan te moedigen om zichzelf als leiders te zien en de beste manier om dit te doen is door rolmodellen te laten zien. Want als je het kunt zien, kun je het ook zijn!

Waarom moeten we samenkomen als sisters?

De nummer één reden is dat Women-Only-Netwerken heel goed voor carrière vrouwen werken, omdat:

  • onze focus is om meer vrouwen met elkaar in contact te brengen want in de markt van nu, is netwerken essentieel voor een vruchtbare carriere.
  • Inspiratie is ons startpunt, we delen verhalen van rolmodellen die vrouwen inspireren. Wat kunnen we van hen leren?
  • Het is een manier om een duurzame relatie op te bouwen met andere ambitieuze professionele vrouwen op een comfortabele manier en in een stimulerende omgeving
  • Vrouwennetwerken spelen een belangrijke rol in het empoweren van vrouwen om met elkaar samen te werken en het glazen plafond te doorbreken. Want het draait delen in plaats van verkopen.

Dus je moet minder werken en meer netwerken!

Laat me meer vertellen over 6 maart. We beginnen om 13.30 en gaan door tot 18.30 met een netwerkborrel. De aangekondigde sprekers tot nu toe zijn:

• Cara Antoine – Hoofd Marketing & Operations Officer – Microsoft Nederland
• Margriet Sitskoorn – Neuropsycholoog en professor aan Tilburg Universiteit
• Margreet Wieringa – MD bij DeLaMar Theater
• Sabrina Starke – Zangeres

Cecile Narinx – Editor in Chief Harper’s Bazaar zullen de dag leiden.
We zullen wekelijks nieuwe sprekers aankondigen. 

Kosten en locatie?
Je kunt een kaartje hier kopen voor €249,-. En als je je wilt aansluiten bij ons Network Academy, dan betaal je €50,- (in plaats van €119,79) hier!
Het event zal plaatsvinden in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Over het Network Academy
De Harper’s Bazaar Network Academy, in  samenwerking met BrandedU, is opgezet voor werkende, ambitieuze vrouwen die willen leren en netwerken buiten hun eigen sector of bedrijf. Dit netwerken vindt plaats in een verfijnde en mooie setting waar vrouwen hun persoonlijke ervaringen over het worden van een rolmodel delen. De Network Academy streeft ernaar om te inspireren, verbinden, motiveren en andere vrouwen te helpen om hun dromen te bereiken and hun top te bereiken. Vind meer informatie over de Network Academy hier!

Zie ik je op 6 maart?

“We are family
Get up everybody and sing”

XOXO,

Nancy