Corporate bookings & Personal coaching

BrandedU Corporate verzorgt inspirerende talks en unieke workshops-op-maat en in-company. Toegesneden op de situatie, deelnemers en organisatie. Laat je vrouwelijke werknemers hun talenten optimaal benutten. En creëer daarmee nieuwe kansen voor je organisatie.

BrandedU heeft trainingen & masterclasses gegeven bij o.a. ING, EY, Rabobank, Secretary Plus, Hugo Boss en Allen & Overy.

Een op een coaching werkt altijd het best! Dus als je er tijd voor vrij kunt maken en er budget voor hebt, meld je dan via info@brandedu.nl aan. Je krijgt 1 maand lang personal coaching van Nancy Poleon. Vrouwen die je voorgegaan zijn, zijn o.a. Amma Assante, Tanja Jadnanansing, Lavalu en Graziella Hunsel Rivero.

Monic-ZentsMonic Zents (Director Diversity Ernst & Young): “BrandedU is een cadeautje. Nancy heeft de capaciteit om je op een rock en roll manier na te laten denken over wat je wilt, wat een energie en enthousiasme!”

Mabel-NummerdorMabel Nummerdor: “Tegenwoordig merk je dat men vrouwelijk leiderschap beter waardeert”

Meer winst door talentvolle vrouwen, een feit

Organisaties met meer (gender)diversiteit in alle lagen van de organisatie, presteren beter. Dat is een feit. Met Personal Branding van talentvolle werknemers bied je dus niet alleen meer kansen voor vrouwelijke talenten binnen je organisatie. Je stimuleert ook de winst voor de organisatie zelf! Strategisch, en financieel.

Workshops-op-maat, wat wil je?

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we wat je als organisatie wilt bereiken. Dat stemmen we af op de deelnemers. Onze experts denken mee over de gewenste resultaten en de daarbij horende leerdoelen. Ze haken graag aan bij bestaande initiatieven, zodat de workshops aansluiten op de praktijk.

Op locatie, of elders

We verzorgen het programma op locatie, of bij een van de inspirerende faciliteiten binnen ons netwerk. Bij al deze locaties zijn de benodigde professionele AV-faciliteiten aanwezig en is de catering ‘outstanding’. Goed voor een leerzaam dagje uit waar je energie van krijgt!

Vrijblijvend voorstel

Na het kennismakingsgesprek ontvang je geheel vrijblijvend een voorstel. Hierin vind je de:

  • leerdoelen
  • inhoud van het programma
  • begeleiders/experts
  • prijs

Zijn we het eens? Dan volgt de opdrachtbevestiging, en gaan we aan de slag!

Meer van Branded Personalities

Naast workshops, biedt BrandedU ook maatwerk voor personen en organisaties, met ons succesvolle merkprogramma Branded Personalities. Met onze Rock ’n Roll marketing brengen wij de unieke persoonlijkheid van merken tot leven.

Meer weten? Mail ons op info@brandedu.nl.