ONTVANG GRATIS NIEUWS, TIPS EN INSPIRATIE

BrandedU is een initiatief van Nancy Poleon

Nancy Poleon (1973) is de oprichter & eigenaar van Branded Personalities een branding bedrijf die ze in 2011 startte, en BrandedU een personal branding programma gemaakt om de zichtbaarheid van vrouwen in business te vergroten. Voordat ze een ondernemer werd werkte ze voor diverse entertainment bedrijven (1997-2011) waar ze verantwoordelijk was voor de marketing rondom nieuwe producten (muziek en film) en het begeleiden van de carrières van diverse muziek artiesten.

Haar methodiek heet Rock-n-Roll branding, – een nieuwe, persoonlijke en creatieve manier van branding gebaseerd op haar ervaringen in de entertainment industrie. Haar missie is om bedrijven en mensen te helpen om hun (carrière) doelen te behalen door op zichzelf te vertrouwen en zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven.


In 2014 startte ze BrandedU om empowerment van vrouwen te vergroten, en met haar BrandedU Personal Branding programma organiseert ze seminars, masterclasses en e-courses om vrouwen te helpen zichzelf meer zichtbaar te maken om daar in hun carrière profijt van te hebben. De laatste 5 jaar, heeft ze haar toch al grote netwerk van entertainment professionals uitgebreid met corporate business professionals en creatieve (and sociaal betrokken) entrepreneurs.

Ze is een gepassioneerde spreker als het gaat Personal Branding. En hierdoor word ze steeds meer uitgenodigd als de go to person als het gaat om personal branding en vrouwen empowerment via media outlets zoals FD, BNR Radio, Marketing Tribune, Communicatie Online, Adformatie en Frankwatching.

Neem contact met ons op


Prijzen

High Tea € 75
Personal Branding Cursus € 605
Personal Branding Cursus face to face editie € 1210
Personal Branding Cursus – Platinum € 2999
Renew Yourself Week vanaf € 2999
Personal Branding seminars € 345 per seminar
Comfortabel Presenteren masterclass € 180
Personal coaching door Nancy Poleon prijs op aanvraag
Network Academy € 119,80
BrandedU Info dag Gratis

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. Je kunt alle BrandedU cursussen en seminars gespreid betalen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier hiernaast.