Nieuwsbrief: A change is gonna come

Yep ik citeerde zojuist de grote Sam Cooke en nam je helemaal terug naar 1963, 10 jaar voordat ik geboren werd. Sam Cooke sprak over verandering. Ik hou van verandering. Verandering is goed! Wees er niet bang voor, omarm het! Dit is mijn eerste week zonder mijn rechterhand Anouk. Het is anders, het haalt me uit mijn comfort zone, maar het betekent ook dat ik groei, leer en verander.

Dat is wat ik predik en waar ik in geloof. Blijf altijd groeien. Dus als je er klaar voor bent om iets te veranderen en je voelt de noodzaak om je carrière een grote duw te geven, ik wil heel graag helpen. En dit zijn mijn manieren om je te helpen die verandering te bereiken. Nog maar één dag om gebruik te maken van de speciale korting.


Personal Branding seminar 23 november

Reserveer hier je plek of kijk hier voor meer info.


Personal branding online cursus

Geen je hier op voor de cursus of kijk hier voor meer info.
Deze cursus wordt alleen aangeboden in het Nederlands!


Masterclass: Comfortabel Presenteren  9 november

Reserveer hier je plek of kijk hier voor meer info.


Ik hoop je te zien aan de andere kant van verandering,

XO XO Nancy