Gratis Mini Personal Branding Info Masterclass

Word jij gewaardeerd op je werk?
Zien ze jouw unieke kwaliteiten en belonen ze je daar ook goed voor?
Worden je talenten herkend en erkend?
En weet je waar je voor staat?
 
Nee?
 
Pak het aan en doe er wat aan! Pas als je voor jezelf duidelijk hebt waar je voor staat, wie je bent én dit kan overbrengen op anderen, kan je stappen maken in jouw leven en carrière. Dit is waar personal branding over gaat.
 
Jij bent verantwoordelijk voor je reputatie. En met hard werken alleen kom je er niet. Je zal meer moeten doen om ervoor te zorgen dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden.
 
Je kunt er niet meer om heen, personal branding is here to stay. De wereld is veranderd, we krijgen niet vanzelf de credits, we moeten laten zien dat we die credits verdienen. Jij moet zelf zichtbaar maken wat je wilt, waarom je het wilt en hoe je van waarde bent voor jouw werkgever of klant.
 
Is het een uitdaging? Ja
Is het onmogelijk? Nee
 
Maar je moet er wel klaar voor zijn. Als je het punt hebt bereikt dat je je realiseert dat je het niet alleen kan en dat je echt niet meer op dezelfde manier je carrière wilt managen lees dan verder.
 
Personal branding is namelijk antwoord op een vraag: waar wil jij om bekend zijn?
 
Ja: het begint bij wat voor verhaal jij wilt vertellen. Je moet wel een verhaal hebben anders weten mensen niet hoe ze je kunnen helpen of hoe jij hen kunt helpen.
 
Als je op een bepaalde manier gezien wordt dan kan dat voor een promotie zorgen maar ook dat mensen je product willen kopen. Je kunt er dus niet omheen, iedereen heeft een personal brand of je het nou wil of niet.
 
Kom naar de kennismakingsavond over personal branding op 16 september in het vitality hotel in Amsterdam.
 
Ben jij er echt klaar voor en besef je dat het nu echt anders moet, meld je hier dan aan.

Aanmelden kan via onderstaande button. Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar. Wil jij hierbij zijn? Vul het formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht of jij één van de deelnemers bent.

Tot 16 september!