Laat je me je vertellen waarom de BrandedU seminars voor jou een goed idee zijn!

Ik zit, nou ja lig, hier in Griekenland. Ik had een artikel gelezen over hoe korte vakantie breaks beter voor je zijn dan lange vakanties. Dus dat is wat ik nu doe!

De laatste tijd heb ik met veel vrouwen gesproken die de BrandedU seminars of de E-Course hebben gevolgd. Het is fantastisch om verhalen te horen van vrouwen die hun weg vinden, stappen nemen en vooruitgang boeken en ik geniet ervan om naar de verhalen te luisteren van hoe het programma een echte eye-opener voor hen was.

Schermafbeelding 2015-08-03 om 15.07.58Laura Wubbe zei: “Dankzij de BrandedU seminars heb ik antwoorden gevonden op vragen waar ik veel moeite mee had. Dingen zijn veel duidelijker voor me geworden. Dit maakt het makkelijker om beslissingen te maken. Ik weet eindelijk wat ik wil in mijn carrière.”

 

 

 

Ik vond het zo fijn om dit te horen. Het feit is dat de seminars als een gids functioneren maar ook dat de echte rolmodellen de vrouwen doen realiseren, door hun persoonlijke verhalen, dat ze niet alleen zijn. We hebben allemaal te maken met dezelfde issues en door te horen hoe sommige van ons met deze uitdagingen zijn omgegaan wordt je zo geholpen om je eigen doelen te bereiken.

Schermafbeelding 2015-08-03 om 15.13.57Jonneke de Zeeuw zei: “De diversiteit van de vrouwen die op de seminars spraken en de vrouwen die deelnamen was iets wat ik nog niet eerder heb gezien en ook de reden dat ik het BrandedU programma ben gaan volgen.”

 

 

 

We richten ons echt op een diverse groep deelnemers. Van professionals tot artiesten tot freelancers en carrière vrouwen. We kunnen allemaal van elkaar leren, en door deze diverse groep krijg je inzichten die je wellicht niet krijgt in een groep met soortgelijke vrouwen die hetzelfde doen als jij. Grappig genoeg zijn we nog steeds gelijkgestemd, we willen allemaal meer zichtbaarheid en zijn allemaal ambitieus.

Personal branding is het antwoord op de vraag: waar wil jij om bekend staan? Dus ik wil graag eindigen met een van mijn favoriete quotes van iemand die op de hoogte is van hoe belangrijk het is om duidelijk te definiëren wie je bent.. “If I didn’t define myself for myself, I would be crunched into other people’s fantasies for me and eaten alive.” — Audre Lorde (Poet, Writer, Activist).

Dus ben jij klaar om mensen te laten zien waar jij om bekend wil staan? En wil jij:

– geïnspireerd worden door echte vrouwelijke rolmodellen?
– Ontdekken hoe je jezelf meer zichtbaar kunt maken en je carriere doelen kunt bereiken?
– Een fantastische kans om te netwerken met gelijkgestemde vrouwen?

Laat het me weten en ik zal je helpen met de stappen die je kunt nemen om jouw doelen te bereiken!

Als bonus hebben we het voor je mogelijk gemaakt om je foto te laten nemen door de briljante fotograaf Titia Hahne, een perfecte manier om jouw LinkedIn foto te updaten.

Zie je in september!