Ik baalde ervan ik geen kaartjes had om U2 te zien gisteren in het Ziggodome, ik zag al die mooie foto’s op social media en ik voelde me een beetje buitengesloten (insert sad face).

TTH_9775 ©TITIA HAHNE

Zoek je naar inspiratie?
We hadden een fantastische BrandedU seminar. Nee echt, ik bedoel het dak ging eraf. Zoveel inspirerende sprekers en voor diegene die het gemist hebben, ik ga vanaf nu elke week een video van 1 van de sprekers uploaden. Deze week is het de beurt aan Fatima Koning. Zonder al te veel weg te geven, je ziet de waarde van zichtbaarheid nadat je naar haar verhaal hebt geluisterd. Fatima organiseert ook een gratis seminar : Let your brand rock. Dit is op vrijdag 25 september. Ik ben een van de sprekers, dus kom ook naar het Regus Business Center WTC in Utrecht.

Voor diegene die geïnteresseerd zijn heeft dr Yvonne Thompson een gratis download hier met verschillende tips voor een succesvolle carrière. En je kan een gepersonaliseerde kopie van haar boek ‘7 traits of Highly Succesful Women On Boards’ met onze speciale korting hier bestellen tot zaterdag.

Op zoek naar een connectie.
Gisteren gaf ik een workshop aan de vrouwen van EY (Ernst & Young), het was echt een waardevolle ochtend. Gisteren liet ik ze een video van Brene Brown zien. Heb je ooit over haar gehoord? Zo niet check hier haar TED talk over de kracht van kwetsbaarheid. Maar ik vind haar boeken ook fantastisch. Eentje die ik nu aan het lezen ben heet The Gifts of Imperfection: Letting Go of Who We Think We Should Be and Embracing Who We Are. Een super mooi cadeau voor je beste vriendin.

Op zoek naar tips?
Over cadeautjes gesproken, ik geef mijn 5 beste tips over hoe je een succesvol merk bouwt hier op ZZP Servicedesk. En…. Ik laat ik ook hier lachen waar ik praat over dat gekke ding dat ondernemerschap heet op ZZP servicedesk (niet hetzelfde als het Ziggo Zakelijk interview een aantal weken geleden).

Op zoek naar een betere presentatie?
Maandag gaan we ervoor! De eerste BrandedU presentatie masterclass vindt plaats in Hotel Droog. Er zijn nog maar 4 plekken over. Geen grap, dit is je laatste kans om mee te doen met een korting (als je eerder mee hebt gedaan aan BrandedU).

Zo niet, zie ik je volgende week!

XOXO