“You got to dance little sister
Don’t give up today
Hang on till tomorrow”

Herinner je Terrence Trent D’arby nog? Zijn stem was zo ruw en puur! Ik herinner me dat hij opkwam in de muziek scene, en hij ons allemaal wegblies.

Ik danste op het begin van deze week toen ik een fantastische eerste presentatie masterclass had op maandag : Comfortabel presenteren! Vrouwen helpen met het vertellen van hen verhaal en een connectie maken is waar het om draait. Super dankbaar voor mijn partners Buffi Duberman en Astrid Rose. We behandelde allemaal een van deze onderwerpen : Voorbereiding, Persoonlijkheid en Presentatie. Onze volgende masterclass is op 9 november, doe mee als je jouw presentatie vaardigheden wilt verbeteren.

BU comfortabel presenteren 2

Mensen vragen me vaak ‘hoe doe jij dat allemaal’? Weet je, hoe organiseer jij jouw dingen? En het antwoord is simpel: ik hou van wat ik doe. En als iets moeilijk of zwaar wordt, dans ik het er gewoon uit! Muziek is mijn medicijn ;-).

BrandedU Quotes Maya

Je moet echt dit filmpje van Yvonne van Sark zien, ze was een van de sprekers tijdens het BrandedU seminar afgelopen week. Hier praat ze over het belang van perceptie (hoe zien mensen je) en ook over de emancipatie van jonge meiden… Interessante dingen!!

En dan nog even dit:

Ik geef een speciale presentatie volgende week over personal branding op het GRATIS event gehost door REGUS genaamd : Let your brand rock! Heb je jezelf al geregistreerd? En zei ik al dat het gratis was??!

Dus een hele fijne week en vergeet niet te dansen!