If you start me up I’ll never stop
I’ve been running hot
You got me ticking gonna blow my top

Laat me je een geheimpje vertellen. Mijn eerste baan in de muziekindustrie was bij Promotone. Promotone houdt zich bezig met alle financiële management voor the Rolling Stones. 6 maanden lang typte ik de bedragen in van de royalty cheques voor liedjes zoals Satisfaction, Brown Sugar of Paint it black. Niet erg leuk maar ik leerde veel over de financiële kant van muziek. Dus dit was een belangrijk proces om te begrijpen.

Procesmanagement is niet altijd leuk, maar ik moet toegeven dat ik het door de jaren heen leuk ben gaan vinden. Het is niet altijd het eindresultaat maar de reis (of het proces) dat het leuk maakt. Onze reis om BrandedU HET personal branding programma maken is soms erg ‘interessant’ hahaha. Ik kan eerlijk zeggen dat jullie feedback mij helpt met mijn grootste uitdagingen. Zoals de feedback van model Tanja Kok hieronder.

BrandedU Quotes Tanja

Ik vind het te gek om 1-op-1 met vrouwen te werken en het interessante is dat ik aan het leren ben over het soort coach dat ik wil zijn van deze personal branding sessies. BrandedU heeft me zoveel meer gebracht dan ik verwachtte. Ik ben super dankbaar daarvoor!

Dus ik laat je met mijn tip van de week: WEET WAT JE WILT!

Klinkt simpel he? Maar het is echt de grootste vraag die je in je carrière gaat tegenkomen. Veel vrouwen denken dat ze echt wel weten wat ze willen maar leven eigenlijk volgens verwachtingen van anderen. Wat wil JIJ echt? Wat gaat jou echt gelukkig maken? Kan je eerlijk tegen jezelf zijn over jouw echte wensen? En daarnaast ook genieten van het proces waarin je dit uitzoekt. Waarom? Omdat het je dichter bij je ware zelf brengt en daardoor dichter bij het bereiken van je doelen.

De vraag die ik van veel vrouwen krijg als ik hun vragen ‘weet jij wat je wilt’ is: ja maar wat als ik dit niet kan bereiken of wat als ik faal? Ik zeg dan: mmmm maar wat als je niet faalt? Ik vind deze Harvard commencement speech van “Harry Potter” auteur JK Rowling over falen en het stellen van doelen te gek. Geniet!

Schermafbeelding 2015-08-26 om 17.21.50

P.s. we hebben nog maar een paar kaartjes over voor ons personal branding seminar op 7 September en nog maar 10 kaartjes voor onze workshop ‘comfortabel presenteren’. Doe dus snel mee!