“Please, please tell me now. Is there something I should know.”

Ja, er is iets wat je moet weten, maar ik heb het niet over de comeback van Duran Duran (of die ene keer dat ik me compleet voor schut zette bij hun leadzanger Simon Le Bon ;-)).

Dus wat is het?! Het is het resultaat van alle toffe feedback die ik van jullie heb ontvangen. Een nieuwe BrandedU workshop: Comfortabel Presenteren: ontdek het geheim van artiesten!

Ja, op 14 september (1 week na het BrandedU personal branding seminar) ga ik de geheimen delen die wij artiesten hebben geleerd over hoe ze hun authentieke zelf blijven tijdens presenteren. Ik zeg ‘we’ want ik heb de fabulous Buffi Duberman (DE Engelse coach van vele artiesten) en Astrid Rose (Docent Presentatievaardigheden op het Conservatorium in Amsterdam) gevraagd om me te helpen bij deze unieke workshop.

In 1 ochtend gaan we je helpen je podium angsten te overwinnen. Onze workshop is gefocust op de 3 P’s: Preparation, Personality & Performance. EN raad eens het is maar voor 21 vrouwen!! Ja, dit is up close and personal! We zullen jullie allemaal in onze klaslokalen ontvangen (in groepen van 7 vrouwen) en zullen je waardevolle feedback geven gebaseerd op een van onze 3 P’s over hoe je meer comfortabel kunt presenteren.

Dit is een maandelijkse workshop en de data zijn:
14 september
10 oktober
9 november

BU comfortabel presenteren 2

_

Je kunt je hier registreren voor de eerste officiële Comfortabel Presenteren: ontdek het geheim van artiesten!

Datum : 14 september 2015
Tijd : 10.00 – 12.30
Locatie : Hotel Droog, Amsterdam
Prijs : €99

Maar wacht, er is meer! Voor de eerste editie in september hebben we een speciale aanbieding : Vrouwen die eerder mee hebben gedaan aan de BrandedU seminars krijgen €50 korting en betalen maar €49. #sisterhood!

Dus kom, overkom jouw angsten voor het spreken in het openbaar en doe mee aan onze workshop.

P.S. Nog maar 10 kaartjes voor onze BrandedU personal branding workshop op 7 september, schrijf je hier in!