Heb ik je ooit verteld over de periode dat ik met Whitney Houston werkte?

Nancy + Whitney
 _

Deze week is haar dochter overleden en ze was nog maar 22 jaar oud. Het doet net zoveel pijn als toen haar moeder overleed. De media zij dat ze gedoemd was vanaf het begin en dat ze nooit een kans had. Ben je het daar mee eens?

Ik niet. We hebben allemaal een keuze en wat ik probeer is vrouwen die geen uitweg zien te leren dat er altijd een weg is.

Het is net zoals dat verhaal van die 2 broers wiens vader een alcoholist was. Een broer groeide op tot een succesvol timmerman en dronk nooit. De andere broer werd net zo’n alcoholist als zijn vader. Toen ze de ene broer vroegen waarom hij nooit dronk, zei hij dat nadat hij zag wat het bij zijn vader deed, hij het niet over zijn hart kon verkrijgen om het zelf te doen. Toen ze het de andere broer vroegen, zei hij dat hij het drinken geleerd had bij zijn vader op schoot.

Ik heb geleerd dat, zelfs al hebben we niet de macht om te kiezen waar we vandaan komen, we altijd kunnen kiezen waar we naartoe gaan. Dit is waarom ik geloof in het delen van verhalen van echte rolmodellen. Want ‘if girls can see it, they can be it!’ Dus we hebben ook echte rolmodellen op 7 september.

Speakers voor BU site SEPT
Dit wil je niet missen. Onze speciale 100 euro zomerkorting is geldig tot zondag.
 FB add 100 euro 2

_

 Je moet zelf bepalen wie je wilt zijn en waar je om bekend wilt staan.
_
BrandedU Quotes Tracee
 _
Hoop je in september te zien,

 

XOXO Nancy