“Don’t you get sad and lonely
You need a change from what you do all day
Ain’t no sense in all your crying
Pick it up and throw it into shape
That’s why you need, oh that’s why
This is what you need, I’ll give you what you need”

What you need

Hey,

Jullie weten allemaal dat ik sta voor acties en resultaten. Luister girl, dat is de enige manier waarop je kunt werken met artiesten. Ze houden niet van mensen die wel praten maar niets doen. En ik denk dat het daardoor komt dat ik nu zulke goede resultaten kan behalen met mijn bedrijf. Geen bullshit, en geen woorden, maar daden.

Dus laat me je vertellen wat jij kunt doen als:

  1. Je niet harder maar slimmer wilt leren werken om de carrièreresultaten te behalen die jij wilt hebben;
  2. Jij je authentieke zelf wilt laten zien en geen focus wilt verliezen door je steeds te richten op wat mensen willen dat jij laat zien;
  3. Jij je krachtiger wilt voelen, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en mensen jou zien als een leider die ze kunnen vertrouwen met hun business;
  4. Jij je zichtbaarheid efficiënt wilt verbeteren zodat de juiste mensen zien welke talenten en unieke kwaliteiten jij hebt;
  5. Jij je wilt ontwikkelen tot een leider in jouw niche, zodat jij je eigen carrièrepad beter kunt beïnvloeden.

Wanneer je serieus bent over bovenstaande punten, dan moet je echt vandaag nog je inschrijving doen voor mijn GRATIS personal branding info dag, vóór 18.00 uur vanavond. Dit evenement is namelijk al aankomende zondag in The College Hotel om 10.30 uur.

Geen tijd te verliezen! Ik geloof echt in mijn cursus, omdat ik al heb gezien welke resultaten de deelneemsters behalen. En ik heb een leuk nieuwtje: De cursus is nu EINDELIJK ook in het Engels te volgen! Ik ben de hele zomer bezig geweest met het vertalen van de cursus zodat al mijn Engelse lezeressen en volgers ook mee kunnen doen op het BrandedU platform, en deze Rock’ n Roll Personal Branding cursus kunnen volgen.

Als je erover nadenkt om ook mee te doen met de cursus, kom dan zondagochtend langs en vraag me het hemd van het lijf. Je vertrekt niet alleen goed geïnformeerd, maar ook geïnspireerd en met allemaal nieuwe connecties met vrouwen uit onze sisterhood.

Zoals ik al zei, met alleen woorden kom je nergens, je moet ook resultaten zien. Daarom kan je hieronder lezen wat eerdere deelneemster van de Personal Branding cursus hebben ervaren:

*****

“De cursus heeft me de moed en kracht gegeven om voet bij stuk te houden en een potentiële klant het tarief te rekenen waarvan ik vind dat ik het waard ben. En raad eens? Ze ging ermee akkoord!”

 

“Het was een goede reality check om uit te vinden wie ik ben en waar ik wil staan – maar het was nog veel fijner om te ontdekken wat mij écht blij maakt.”

 

“Het volgen van de cursus voelde alsof ik wakker werd, alsof ik mezelf kon zien door een nieuwe bril. Je hebt me laten inzien wat ik zelf niet meer kon zien, omdat ik zo gefocust was op anderen dat ik onzichtbaar was voor mezelf.”

 

“Eén ding uit deze cursus waar ik echt blij mee ben, is dat ik met wat ik heb geleerd de perceptie van mezelf kan veranderen.”

*****

Hee, ben je echt klaar om hiermee te starten? Ben je klaar om alles onder ogen te zien? De feedback, het loslaten van belemmerende gedachten, het focussen op jouw core values en het bouwen van jouw personal brand zodat je eindelijk komt waar je wilt zijn?

Zoals INXS in de jaren ’80 al zei (en je weet dat ik een zwakke plek heb voor bands uit de ’80s): Is this what you need?

Meld je dan vandaag hier aan en dan zie ik je zondag.

XOXO,

Nancy